Autor: Tööstusuudised.ee • 3. juuli 2019

AKG Lootsi tõi endise E-Profiili tootmisüksustele enam kui miljoni eurose välislepingu

Juuni keskel ostis AKG Lootsi OÜ pankrotistunud E-Profiili varad ning tänaseks on tootmine taastatud ning sõlmitud ka esimene leping välispartneriga kogumahus 1,1 miljonit eurot.
E-Profiili tootmine
Foto: Veiko Tõkman

AKG Lootsi OÜ juhataja Kalle Kuusiku sõnul taastab ettevõtte järkjärgult tootmisprotsesse endise E-Profiili toomisüksuses, teatas ettevõte.

„Võib öelda, et ostetud varad on hakanud tööle. Meil on olemas esimene välisturule suunatud leping, mis kinnitab, et välispartnerite usaldus ettevõtte vastu on olemas. Konkreetse lepingupartneri nime ei tahaks veel välja öelda, aga tegemist on globaalse tegijaga, kes on tuntud ka siin regioonis. Palkame aktiivselt inimesi, räägime partneritega,“ kommenteeris Kuusik ettevõtte igapäevategevust.

Ettevõtja Kalle Kuusiku valdusfirma AKG Lootsi OÜ ostis E-Profiili varad juuni keskpaigas. Oma tippaegadel andis möödunud aastal pankrotistunud E- Profiil tööd enam kui kolmesajale inimesele. Loe selle kohta SIIT.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077