Autor: Tööstusuudised.ee • 13. mai 2019

Elektritööstuse liit valis juhatust

Eesti Elektritööstuse Liit valis kaks uut juhatuse liiget, kelleks said Empower AS juhatuse esimees Karla Agan ja W.EG.Eesti OÜ juhatuse esimees Timo Raimla.
Elektritööstuse liidu juhatuses jätkab Elektrilevi OÜ juhatuse esimees Jaanus Tiisvend.
Foto: Raul Mee

Liidu üldkoosolekul valiti uuteks juhatuse liikmeteks Empower AS juhatuse esimees Karla Agan ja W.EG.Eesti OÜ juhatuse esimees Timo Raimla. Samuti jätkavad juhatuses Eesti Energia AS juhatuse esimees Hando Sutter, Elektrilevi OÜ juhatuse esimees Jaanus Tiisvend ja Connecto Eesti AS juhatuse liige Janek Sulev, teatas liit.

Lisaks valiti liidu uuteks liikmeteks kolm energeetikavaldkonna ettevõtet, kelleks on Empower AS, VKG Energia OÜ ja W.EG.Eesti OÜ.

Ühtlasi kiitis liidu üldkoosolek heaks ühingu tegevuskava põhisuunad lähiaastateks.

Liidu uuendatud tegevuskava keskendub järgnevatel aastatel kahele põhiteemale: majanduse dekarboniseerimisele läbi elektrienergia suuremahulisema kasutuselevõtu ja energeetika laiaulatuslikule digitaliseerimisele, mis teeks Eestist maailma number üks e-riigi energeetikas.

Eesti elektritööstus on digitaliseerimises maailmas esirinnas ning sektoris toimuvad suuremahulised tehnoloogilised muutused aitavad kiirendada puhtamale energiale ja keskkonnale üleminekut. Kliimasõbralik ja mõistliku hinnaga elektritootmine, kus kasutatakse energiatõhusaid digitehnoloogiaid, tekitab elektritööstuse arengus positiivse sünergia ja see kandub üle teistesse valdkondadesse, tekitades seal arengutõuke ja kasvu.

Eesti Elektritööstuse Liidul on hea meel on tõdeda, et meie elektritootmine on muutunud ajas puhtamaks, keskkonnasäästlikumaks ja efektiivsemaks ning taastuvatest allikatest toodetud elektri osakaal on pidevalt kasvanud.

Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077