Autor: Äripäev • 18. aprill 2019

Arto Aas saab Eesti Tööandjate Keskliidu juhiks

Arto Aas
Foto: Andras Kralla
Eesti Tööandjate Keskliidu volikogu kinnitas täna organisatsiooni uueks tegevjuhiks Arto Aasa, kes asub ametisse 21. maist. Aas lahkub riigikogust ja ka Reformierakonnast.

Senine tegevjuht Toomas Tamsar pärast kahte ametiaega konkursil ei osalenud.

„Arto on tuntud kui inimene, kes teeb asjad ära, olles seejuures põhjalik, kaasav ja hea läbirääkija. Samuti on tal head teadmised tööandjatele olulistes valdkondades, nagu riigireform, ettevõtluskeskkond ja haridus,“ ütles Tööandjate keskliidu volikogu esinaine Kai Realo. „Otsisime inimest, kes mõistaks nii majanduse teemasid kui ka teaks, kuidas töötab riik," lisas ta.

„Et Eestil läheks hästi ja et siin oleks aina parem elada, on oma roll nii riigil kui ka kõigil Eesti tööandjail,“ lausus Aas. „Tööandjate keskliit töötab mõlema poolega, olles Eesti mõjukaim ettevõtlusorganisatsioon. Soovin oma kogemusi ja teadmisi kasutada selleks, et veelgi kasvatada tööandjate rolli ning seeläbi seista parema ettevõtluskeskkonna ja Eesti arengu eest.“

38aastane Arto Aas on lõpetanud Tallinna Tehnikaülikooli haldusjuhtimise erialal, töötanud peaministri büroo juhatajana, olnud riigikogu majanduskomisjoni esimees ja riigihalduse minister. Aastast 2011 on Aas olnud riigikogu liige. Ta on olnud Tallinna Lennujaama nõukogu liige ja Riigi Kinnisvara ASi nõukogu juht.

Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077