Autor: Tööstusuudised.ee • 27. märts 2019

Kasse paatide ehitaja ostis Skandinaavia paadibrändi

Nymar 610
Foto: Kasse Paadid OÜ
Kasse paatide ehitaja sai läinud sügisel ühe brändi võrra rikkamaks – mootorpaadibränd Nymar on nüüd samuti saarlaste jagu.

Kasse Paadid OÜ juhataja Fred Keert ütles Saarte Häälele, et Nymar mootorpaatide tootja oli perefirma, mida vedas naine. Mõned aastad tagasi avastati tal aga tõsine terviseprobleem. Esimest korda oli neil tootmise lõpetamisest juttu eelmise aasta kevadel. “Kuna sama perekond müüs Põhja-Soomes ka Kasse paate, siis küsiti ka meilt, kas oleme huvitatud,” kõneles Keert.

Saarlased võtsid väikse mõtlemisaja ja kui suve lõpus teist korda küsiti, otsustati minna kohapeale vaatama, mis seisus on paadivormid ja palju ettevõtmine maksma võib minna. “Leppisime hinnas kokku ja nii see tehing toimuski,” nentis Fred Keert.

Loe pikemalt Saarte Häälest.

Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077