Autor: Tööstusuudised.ee • 6. märts 2019

Õlletööstur: see maksukaos tuleb lõpetada

Tarmo Noop
Foto: Eiko Kink
Riigikogu valimiste järel Reformierakonna võidu üle head meelt tundva Tarmo Noobi sõnul tuleb uuel valitsusel tänane maksukaos Eesti riigis lõpetada.

„Ilmselgelt valijad valisid parempoolse maailmavaate,” ütles A.Le Coqi õlletehase juht Tarmo Noop Delfile. Ta loodab, et Reformierakonna juhitav valitsus viib nüüd ellu need sammud, millele ka valimislubadustes tähelepanu pöörati.

„See maksukaos tuleb lõpetada. Selle all pean ma silmas teiste riikidega konkurentsivõimetuid aktsiise ja selle pealt kaotatud sadu miljoneid, keerulist üksikisiku tulumaksusüsteemi. Väga loodan, et tasuta asjade, tasuta raha külvamine lõpeb, sest tasuta asju tegelikkuses ei ole olemas,” loetles õlletööstur.

Loe pikemalt Delfist.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077