Autor: Tööstusuudised.ee • 6. märts 2019

Õlletööstur: see maksukaos tuleb lõpetada

Tarmo Noop
Autor: Eiko Kink

Riigikogu valimiste järel Reformierakonna võidu üle head meelt tundva Tarmo Noobi sõnul tuleb uuel valitsusel tänane maksukaos Eesti riigis lõpetada.

„Ilmselgelt valijad valisid parempoolse maailmavaate,” ütles A.Le Coqi õlletehase juht Tarmo Noop Delfile. Ta loodab, et Reformierakonna juhitav valitsus viib nüüd ellu need sammud, millele ka valimislubadustes tähelepanu pöörati.

„See maksukaos tuleb lõpetada. Selle all pean ma silmas teiste riikidega konkurentsivõimetuid aktsiise ja selle pealt kaotatud sadu miljoneid, keerulist üksikisiku tulumaksusüsteemi. Väga loodan, et tasuta asjade, tasuta raha külvamine lõpeb, sest tasuta asju tegelikkuses ei ole olemas,” loetles õlletööstur.

Loe pikemalt Delfist.

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077