Autor: Tööstusuudised.ee • 26. veebruar 2019

Energiateenus Gruppi hakkab juhtima Aivar Uutar

Aivar Uutar
Autor: Alar Koot

Kaheksa aastat AU Energiateenus osaühingut juhtinud Aivar Uutar alustab 1. märtsil kolme ettevõtet ühendava Energiateenus Grupi juhina. Lisaks AU Energiateenusele kuuluvad gruppi ka Vamos Automaatika ja OÜ ET5.

Aivar Uutar ütles pressiteates, et grupi juhiks liikumise eesmärk luua rohkem sünergiat kolme üksteist täiendava ettevõtte vahel. "Me näeme, et niiviisi ühtse grupina süsteemsemalt koostööd tehes saame olla kasutoovamad partnerid oma klientidele," kommenteeris Uutar.

AU Energiateenuse tegevjuhina alustab Moonika Kukke-Tiiman, kes on töötanud vandeadvokaadina energiaõiguse alal advokaadibüroodes NaviLaw, GLIMSTEDT ning õigusteenistuse juhina Eesti Energias. "Minu eesmärgiks AU Energiateenuse meeskonnas saab ettevõtte ärivaldkondade edasine arendamine," märkis Kukke-Tiiman.

Energiateenus Grupi moodustavad energiatõhususe lahendusi pakkuvad AU Energiateenus, hoonete automaatikaga tegelev Vamos Automaatika ja tehnosüsteemide ettevõte ET5.

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077