31. detsember 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lõhmuse ja Veske fond ostis aknatootja

Fenestra tootmine
Foto: Eiko Kink
Riskikapitalifondide valitseja Livonia Partners sõlmis enne pühi lepingu, et ostab aknatootja Fenestra aktsiatest 60%.

"Fenestra aktsiate ostmine sobib ha?sti kokku Livonia Partnersi investeerimisstrateegiaga: investeerida edukatesse keskmise suurusega Baltikumi ettevo?tetesse, mis on kas keskendunud Baltikumi turgudele vo?i arendanud a?ri muudes riikides. Livonia Partners na?eb potentsiaali nii eksportturgudel kui ka efektiivsuse ning kasumlikkusse suurendamisel," seisab konkurentsiametile saadetud teatises.

Fenestra tahab kasvatada tegevust Eestis ja eksportturgudel ta?nu ta?iendavale investeeringule ja tihedale koosto?o?le Livonia Partnersi juhtimismeeskonnaga.

Loe pikemalt Äripäevast

Autor: Äripäev.ee

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077