Autor: Anu Jõgi • 17. detsember 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

David Beckham kiidab Eesti saunatootjat

Pilt David Beckhami Instagrami kontolt.
Foto: Instagram
Tuntud Briti jalgpallur David Beckham kiidab Eesti saunatootjat Iglucrafti nende sauna eest oma Instagrami kontol.

„ Thank you to @iglucraft. I’m loving it with this cold weather right now,“ kirjutas Beckham. Järgnevates kommentaarides leidus juba neid, kes tahtsid endalegi sellist.

Sakala kirjutas, et septembris rääkis Iglucrafti esindaja Priit Kallas Kanal 2 saates «Hommik!», kuidas tema klientideks said nii Beckham kui filmirežissöör Guy Ritchie.

„Tegime Inglismaale ühe kampaania, mis oli sihitud samasse piirkonda, kus ta elas. Ta ise ütles hiljem, et istus koos Davidiga kodu trepil, näppis oma telefoni ja leidis selle sealt,“ selgitas Kallas. „Proovisime seda võtta nii, et see on tellija nagu tellija ikka. Väike elevus käis muidugi läbi,“ lisas ta.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077