Kuula järele! "Tööstusuudised eetris" esmaspäeval: fookuses on müük ja eksport

Indrek Saul
Indrek Saul

Esmaspäeval, 24. septembril oli Äripäeva raadio eetris saatesarja "Tööstusuudised eetris" kolmas saade, kus on juttu tööstusettevõtete müügist ja kasvust. Saates on külas kasvustrateegia coach Indrek Saul.

On aina suurem probleem, et tööstuses oleks ajudega inimesi, kes suudaks juhtida keerukaid süsteeme, leiab Indrek Saul saates. "Kvalifitseeritud tööjõu puudus järjest kasvab. Tundub, et sellele lahenduse leidmine pole riigikogu ega valitsuse probleem," märgib Saul.

"Käib sõnasõda, et meil on majanduspagulased ja kvoodid ning kõik on tegelikult hästi ning mingit tööjõudu pole vaja. Automatiseerige! Teisalt räägivad ettevõtted juba viis aastat nagu ühest suust, et meil pole tööjõudu võtta," juhib Saul probleemile tähelepanu.

Saade on eetris esmaspäeval, 24. septembril kell 13 Äripäeva raadios sagedusel 92,4 MHz.

Saadet juhib Äripäeva teemaveebi tööstusuudised.ee juht Harro Puusild.

Saadet "Tööstusuudised eetris" toetab Radius Machining.

Kuule järele siit:  

 

 

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

Teabevara