Kuula järele! "Tööstusuudised eetris" esmaspäeval: fookuses on müük ja eksport

Indrek Saul  Foto: Stella-Kaisa Kanemägi

Esmaspäeval, 24. septembril oli Äripäeva raadio eetris saatesarja "Tööstusuudised eetris" kolmas saade, kus on juttu tööstusettevõtete müügist ja kasvust. Saates on külas kasvustrateegia coach Indrek Saul.

On aina suurem probleem, et tööstuses oleks ajudega inimesi, kes suudaks juhtida keerukaid süsteeme, leiab Indrek Saul saates. "Kvalifitseeritud tööjõu puudus järjest kasvab. Tundub, et sellele lahenduse leidmine pole riigikogu ega valitsuse probleem," märgib Saul.

"Käib sõnasõda, et meil on majanduspagulased ja kvoodid ning kõik on tegelikult hästi ning mingit tööjõudu pole vaja. Automatiseerige! Teisalt räägivad ettevõtted juba viis aastat nagu ühest suust, et meil pole tööjõudu võtta," juhib Saul probleemile tähelepanu.

Saade on eetris esmaspäeval, 24. septembril kell 13 Äripäeva raadios sagedusel 92,4 MHz.

Saadet juhib Äripäeva teemaveebi tööstusuudised.ee juht Harro Puusild.

Saadet "Tööstusuudised eetris" toetab Radius Machining.

Kuule järele siit:  

 

 

Jaga lugu:
Seotud lood
TÖÖSTUSUUDISTE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad tööstusuudised igal nädalal enda postkasti.

Tööstusuudised.ee toetajad:

Harro Puusild
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Rain Jüristo
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077