Autor: Tööstusuudised.ee • 21. september 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuula järele! "Tööstusuudised eetris" esmaspäeval: fookuses on müük ja eksport

Indrek Saul
Foto: Stella-Kaisa Kanemägi
Esmaspäeval, 24. septembril oli Äripäeva raadio eetris saatesarja "Tööstusuudised eetris" kolmas saade, kus on juttu tööstusettevõtete müügist ja kasvust. Saates on külas kasvustrateegia coach Indrek Saul.

On aina suurem probleem, et tööstuses oleks ajudega inimesi, kes suudaks juhtida keerukaid süsteeme, leiab Indrek Saul saates. "Kvalifitseeritud tööjõu puudus järjest kasvab. Tundub, et sellele lahenduse leidmine pole riigikogu ega valitsuse probleem," märgib Saul.

"Käib sõnasõda, et meil on majanduspagulased ja kvoodid ning kõik on tegelikult hästi ning mingit tööjõudu pole vaja. Automatiseerige! Teisalt räägivad ettevõtted juba viis aastat nagu ühest suust, et meil pole tööjõudu võtta," juhib Saul probleemile tähelepanu.

Saade on eetris esmaspäeval, 24. septembril kell 13 Äripäeva raadios sagedusel 92,4 MHz.

Saadet juhib Äripäeva teemaveebi tööstusuudised.ee juht Harro Puusild.

Saadet "Tööstusuudised eetris" toetab Radius Machining.

Kuule järele siit:  

 

 

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077