26. juuni 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

HKScan koondab Soomes üle 200 inimese

HKScanile kuuluv Rakvere lihakombinaat.
Foto: Julia-Maria Linna
HKScan teatas, et koondab Soomes tootmis- ja logistikaüksustes kokku enam kui 200 inimest.

“Meie eesmärk on tõsta märkimisväärselt tootmise paindlikkust ja efektiivsust. Selle kaudu tugevdame oma konkurentsivõimet ja suurendame kasumlikkust,” kommenteeris HKScani plaane ettevõtte tootmisjuht Sami Sivuranta.

Muudatus puudutab HKScani Vantaa, Forssa, Mikkeli, Paimio ja Outokumpu üksuseid, puutumatuks jääb möödunud aasta lõpus tegevust alustanud Rauma üksus.

HKScani esialgsetel hinnangutel võib töö kaotada 211 inimest, sealjuures võivad paljude jaoks muutuda töötingimused. Täpsemalt lepitakse kokku läbirääkimiste käigus. Esiti on teada üksnes see, et töökohtade kärpimine ei oota ees kõrgematel ametipositsioonidel asuvaid töötajaid.

Autor: Äripäev.ee

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077