• 19.06.18, 16:09
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Atria Eesti toob turule pruunvetikatel baseeruva kestaga vorstid

Atria Eesti võttis esimese Eesti lihatööstusena kasutusele vorstikestade tehnoloogia, mille abil valmistatakse pruunvetikatel baseeruvat õhukese läbipaistva kestaga snäkkvorste.
Atria tõi turule uued õhukesed vorstid.
  • Atria tõi turule uued õhukesed vorstid.
Uue tehnoloogia abil valmistatakse Eesti esimesi Maks & Moorits snäkkvorste, mille kestana kasutatakse pruunvetikatel baseeruvat imeõhukest läbipaistvat kesta. Tehnoloogia on uudne terve Baltikumi ja Põhjamaades, teatas ettevõte. 
Atria Eesti müügidirektor Meelis Laande sõnul investeeris Atria uude tehnoloogiasse, et tuua turule uued peenikesed snäkkvorstid, mille nišš on Eestis seni täitmata.
“Tegemist on kõige uuema ja innovaatilisema vorstikestade tehnoloogia ja tootega kodumaistelt lihatööstustelt. Lettidelt leiab küll Poola tootjate omi, ent kodumaiseid snäkkvorste pole uue tehnoloogia abil seni toodetud,” ütles Laande pressiteates. 
Atria müügidirektori sõnul on toidutööstuses kasvav trend näputoitude tootmine, sest üha enam tarbijaid eelistab söögiriistu mittevajavaid kiireid suupisteid. 

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 31.01.25, 12:21
25 aastat tuleohutuse eest võidelnud Firetek: Eestis on selles vallas palju ära teha
Veebruaris tähistab 25. tegevusaastat tuleohutussüsteemide projekteerija, paigaldaja ja hooldaja Firetek OÜ, kes on tuleohutussüsteeme välja töötanud ning paigaldanud väga paljudele Eesti suurematele äriobjektidele. Ühe asutaja, ettevõtte juhi Georg Kanguri sõnul on nende eesmärk viia tuleohutus uuele tasemele ja võtta eksperdina osa sellealaste seaduste ning nõuete väljatöötamisest.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Tööstusuudised esilehele