11. juuni 2018

Kindel IT-partner on edu alus

Atea pakub oma klientidele parimaid lahendusi, seadmeid ja hindu.
Autor: DellEMC
IT-teenuste ja terviklahenduste pakkuja Atea omab Eestis ainsana tehnoloogiatootja DellEMC Titanium Black Partneri staatust. See on ühe maailma suurema IT-ettevõtte kõrgeim partnerlustase, mis saavutati Ateas kogu grupi tasandil 2017. aastal. DellEMC hindab Ateat kui tugevat IT-partnerit, millest kokkuvõttes võidab Atea klient, kes saab IT-lahendusi tellides kasutada oma ala professionaalide oskusteavet ja tipptasemel seadmetele paremat hinda.

„Titanium Black Partneri staatus on EMEA regioonis ainult 8 ettevõttel ja Atea on ainus sellise staatusega IT-firma Baltikumis. See on suur au,” tõdeb Atea Eesti tegevjuht Ruslan Štšerbjuk. „See on meile tunnustus, kuid ka suur vastutus. DellEMC lahendused peavad olema paigaldatud professionaalsel tasemel, mistõttu nõuab see eri spetsialistide olemasolu ja nende pidevat koolitamist. Teisalt annab see loomulikult palju uusi võimalusi juurde meie senistele ja uutele klientidele.”

"Tihti tuleb ette, et klient otsib lahendust, mida turul otseselt ei pakuta. Atea portfellis on lisaks DellEMC-le veel 10 tugevat partnerit, tänu millele leitakse alati võimalus uudsete ideede elluviimiseks."

DellEMC tootevalik on väga laia spektriga alates andmekeskuste lahendustest kuni lõppkasutajate seadmeteni. Omades laialdasi teadmisi ja kogemusi, suudab Atea sobitada erinevad seadmed omavahel ideaalselt toimivaks ning pakkuda sinna juurde ka haldusteenust. Vajadusel on võimalik seadmeid rentida. Ametliku DellEMC garantiikeskusena saab Atea tegeleda ka ettetulevate tõrgetega. Rahvusvaheline IT-firma katab sellega ära kogu kliendi IT-valdkonna, võimaldades ettevõtetel keskenduda oma põhitegevusele. Head partnersuhted tootjatega toovad kaasa ka soodsamad hinnad, mis tähendab kliendile lisaks mugavusele ka hinnavõitu.

Atea pakub oma klientidele parimaid lahendusi, seadmeid ja hindu.
Autor: DellEMC

Koostöö nii väikeste firmade kui ka suurte kontsernidega

Atea kliendid on nii väiksed ettevõtted kui ka suured kontsernid, kellele pakutakse lahendusi alates töökohaseadmetest kuni mahukate andmekeskusteni. Dell­EMC toodete baasil on IT-firma paigaldanud võrgulahenduse Tartu Ülikooli Kliinikumile ning tarninud mullu Hariduse Infotehnoloogia Sihtasutuse projektis osaledes Eestimaa koolidesse tuhandeid Delli sülearvuteid. DellEMC serverilahendused on Ateast saanud näiteks Eesti Energia ja Pipedrive.

Koostöö DellEMCga on Štšerbjuki hinnangul olnud väga tulemuslik: „Atea on Eesti turul suurim DellEMC toodete ja lahenduste pakkuja, müües eelmisel aastal Dell­EMC lahendusi üle 4 miljoni euro eest. Kokku oli Atea Eesti 2017. aasta käive 22,4 miljonit, mis tähendab, et DellEMC on meie portfellis olulisel kohal ning keskendume järjepidevalt partnersuhte hoidmisele ja arendamisele.“

Tihti tuleb ette, et klient otsib lahendust, mida turul otseselt ei pakuta. Atea portfellis on lisaks DellEMC-le veel 10 tugevat partnerit, tänu millele leitakse alati võimalus uudsete ideede elluviimiseks. „Tahaksime oma klientidele südamele panna, kui tähtis on valida endal hea partner, kes oskab pakkuda parimaid lahendusi ja kellega koos oma ettevõtte digitaliseerimisele kaasa aidata,“ selgitab Ruslan Štšerbjuk. „Saame siinkohal kindlasti abiks olla – alati tasub tulla küsima. Koostöös maailmatasemel tehnoloogiafirmadega soovib Atea olla kindel IT-partner ettevõtetele, kes tahavad oma äri kaasaegsete IT-lahenduste abil edendada ja leiavad, et sujuv IT-süsteemide toimimine tagab edu ka ärilises plaanis!”

Atea on üks suuremaid IT-teenuste ja terviklahenduste pakkujaid Balti- ja Põhjamaades, tegutsedes Norras, Rootsis, Taanis, Soomes, Leedus, Lätis ja Eestis. Ateal on kokku 87 kontorit ning ettevõttes töötab üle 6900 inimese. Atea Eestis töötab 64 inimest.

Lisainfo: www.atea.ee

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077