5. veebruar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

„Mis siin ikka tähistada, tuleb tööd teha!“

Heiki Einpaul
Foto: Andras Kralla
Presidendilt ordeni rinda saav ettevõtja Heiki Einpaul oli tunnustusest hämmingus ja tõdes, et pole tähistamise peale veel mõelda jõudnud.

„Mis siin ikka tähistada, tuleb tööd teha! Siis tuleb armastus ja kõik muu, mida „Tõde ja õigus“ meile õpetanud on,“ naljatles Hekoteki juht Heiki Einpaul ja tõdes, et ei osanud sellist tunnustust oodata. President Kersti Kaljulaid tunnustab teda ettevõtluse edendamise eest Valgetähe IV klassi teenetemärgiga.

Einpaul tõdes, et ilmselt tuli selline tunnustus suure töö eest ettevõttes. „Ju siis on elu jooksul hästi tööd tehtud ja mingisuguseid tulemusi saavutatud. Hekotek on kahtlemata edukas ettevõte ja selle üle on põhjust uhke olla nii minul kui ka kõikidel meie töötajatel ja ilmselt ka Eesti riigil,“ sõnas ta.

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse poolt 2016. aasta ettevõtteks ja ka Äripäeva masina- ja metallitööstuse TOPi võitnud Hekotekil läheb Einpauli sõnul hästi. „Häbi küll, ei ole põhjust kurta.“

Einpauli sõnul tööjõuturgu haaranud töökäte puudus Hekoteki ei mõjuta, sest nad on alati arenenud vähehaaval ega ole korraga palganud kümneid inimesi. "Kaadri voolavus on väike ja me saame hakkama nende inimestega, kes meil on. Me hindame ja hoiame neid inimesi, kes meil on," rääkis ta ja lisas, et ka tulevikus võiksid nad tööjõukriisiga hakkama saada. "Inimestele tuleb maksta väärilist palka ja neile tuleb anda võimalus teha väärilist tööd."

Loe pikemalt Äripäevast

Autor: Kristel Härma, Äripäev

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077