Autor: Harro Puusild • 23. jaanuar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Trükiliidu juht Kati Rostfeldt suundub tehnoloogiaettevõttesse

Kati Rostfeldt
Foto: Erakogu
Eesti Trüki- ja Pakenditööstuse Liidu tegevjuhi Kati Rostfeldti kolm aastat kestnud ametiaeg on lõppemas ja ees on ootamas uued väljakutsed meditsiinitehnoloogia ettevõtte juhina.

„Minu lahkumine liidu juhi kohalt on seotud ühe ametiaja lõppemisega ning suurema isikliku väljakutsega. Asun juhtima meditsiinitehnoloogia ettevõtet Biometric OÜ, mis tegutseb globaalsel hambaimplantaatide turul,“ ütles Rostfeldt tööstusuudised.ee-le. „Ettevõte arendab, toodab ja turustab uue põlvkonna hambaimplantaadisüsteemi, koondades sellesse Eesti parimad kliinilised- ja inseneroskused ning erinevad digitaalsed lahendused.“

Rostfeldti varasem töökogemus on seotud mitmete hambaraviettevõtete ja -tarvikute turundamisega. „Seega on see valdkond mulle ka tuttav. Panustan oma tegevusega jätkuvalt Eesti eksportivate ettevõtete arendamisse ning soovin oma kogemustepagasit rikastada Aasia turu avastamisega,“ tutvustas ta oma plaane.

Suur töö on selja taga

Rostfeldti sõnul on kolmeaastane periood Eesti Trüki- ja Pakenditööstuse Liidu juhina möödunud tegusalt ja lennukalt. „Päris palju olen ühise pingutuse tulemusel jõudnud ka ära teha. Endisest Trükitööstuse Liidust oleme loonud laiapõhjalisema ja pakendisektorit hõlmava esindusorganisatsiooni, kus liikmete arv on kasvanud 24lt ettevõttelt 40le ja see number on järjepidevalt kasvav,“ märkis ta. „Oleme oma liikmeskonda kutsunud mitmed suurettevõtted, kelle toel on varasemasest prioriteetsemaks muutunud ka Eesti tööstuspoliitika arendamine riiklikul tasandil.“

Veel märkis Rostfeldt, et 2017. aasta oli eriti viljakas koostöö osas, erinevate tööstussektorite liidud panid seljad kokku ning andsid riigile palju ühiseid sõnumeid ning hoiatussignaale, mis puudutavad ettevõtluskeskkonda ning tööstust üldiselt. „Suur töö on tehtud ning Eesti Trüki- ja Pakenditööstuse Liidul on palju tööd kindlasti ka veel ees.“

Eesti Trüki- ja Pakenditööstuse Liit on välja kuulutanud konkursi uue tegevjuhi leidmiseks. Uuelt juhilt oodatakse iseseisvust ja otsustusvõimet, algatusvõimet, head suhtlemisoskust nii kõnes kui kirjas, organiseerimisvõimet ja vastutustundlikkust ning analüüsivõimet ja täpsust. Elulookirjeldust ja motivatsioonikirja oodatakse kuni 31. jaanuarini 2018. 

Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077