Autor: Tööstusuudised.ee • 4. detsember 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

SUUR GALERII - vaata, kes käisid Energia aastakonverentsil

Energiakonverentsil esinesid Euroopa Parlamendi saadik Kaja Kallas ning majandus- ja taristuminister Kadri Simson.
Foto: Raul Mee
Reedel, 1. detsembril toimus Äripäeva, Tööstusuudised.ee ja Advokaadibüroo COBALT korraldatud energiasektori suursündmus Energia aastakonverents 2017, kuhu kogunes pea 130 energiasektori juhti ja otsustajat.

Energia aastakonverentsil räägitakse pikemalt energiasektoris toimuvast. Tänavu oli juttu nii Euroopa kui Eesti energiaturust – kõlas ülevaade puhta energia paketi menetlemisest Euroopa Parlamendis. Sellest kõneles Euroopa Parlamendi saadik Kaja Kallas.

Juttu oli ka Eesti regulatsioonidest ja muudatustest õigusaktides ning lubatud ja keelatud riigiabist. Toimusid põnevad aruteluringid, kus analüüsiti gaasiturul ja kaugkütteturul toimuvat ning elektrituru (digi)tulevikku ja taastuvenergia tulevikuväljavaateid.

Konverentsi avas majandus- ja taristuminister Kadri Simson.  

Konverentsi toetas ABB. 

Tutvu konverentsi täpsema programmiga SIIN.

Foto: Raul Mee
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077