Autor: Heija-Liis Ristikivi • 28. september 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ostujuhtimise konverentsil juba üle 110 osaleja - vaata nimekirja!

20. oktoobril toimub 13. Ostujuhtimise Aastakonverents, mille korraldajateks on Äripäeva teemaveebid logistikauudised.ee ja tööstusuudised.ee. Konverentsile on registreerunud juba üle 110 huvilise.

Seekordne ostujuhtimise konverents keskendub strateegilisele hankimisele, võttes arutlusele järgmised teemad:

I teemaplokis vaatleme lähemalt, kuidas operatiivselt ostmiselt üle minna strateegilisele hankimisele. Kuuleme reaalset kogemuslugu ja vaatleme ka logistikakeskuse rolli strateegilises hankimises.II teemaplokis seome ülemineku tarkvaralahendusega ja räägime, mis võiks asendada Excelit ja kuidas uus ärianalüüsi tarkvara juurutada.Suured muutused mõjutavad alati ka töötajaid ja III plokk keskendubki meeskonnale. Räägime selles, kuidas muutused meeskonnale mõjuvad ja kuidas inimesi muutuste ajal juhtida.Päeva võtab kokku kogenud tarneahelajuht ja tippjuht, kes kõneleb strateegilisest hankimisest kui väärtusahela osast.

13. Ostujuhtimise Aastakonverentsi programmi loe siit ja registreeruda tasub kohe, sest soodushind kehtib veel vaid reedeni!

Esinevad:

Ivar Lukk, rahvusvaheline juhtide coach

Emöke Sogenbits, Hanza Mechanics Tartu tegevjuht

Pille Murgelj, Enics Eesti tarneahelajuht

Erich Jeerik, Itella Estonia laologistika direktor

Ivar-Illimar Ots, berryBI andmeekspert ja tegevjuht

Cristian Kalve, Ensto Operations, Ensto grupi logistikajuht

Peep Tomingas, Eesti Ostu- ja Tarneahelate Juhtimise Ühingu tegevjuht. Strateegilise juhtimise konsultant

Registreerunud on juba:

ANDRI HARAN, MILREM

BRIGITA SMORZETSKI, ERICSSON EESTILIANA LEMKOV, ERICSSON EESTISIIM AURIK, TALLINKVALERI GORBATŠEVSKI, LIVIKOMARIS VARBLANE, MAGNUM VETERINAARIAINDREK PALU, SIEVERT EESTIERLE NAUR, KIILTOCLEANOLAVI MARTVERK, PAKENDIKESKUSDMITRI MAŠLJAKEVITŠ, EDISOFT ESTONIAERLEND ZIRK, HANZA MECHANICS TARTUOLARI SILLARI, HANZA MECHANICS TARTUANU VALGE, HANZA MECHANICS TARTUAARNE KOLOSSOV, HANZA MECHANICS TARTUILMAR AASMÄE, PROMENSEVE PURGE, TALLINKSIIM KARRI, TALLINKLEELIA LEISMANN, TALLINKLIIA RÜÜTLI, JANEREKARLI VABRLAS, BUSLANDLIIS TENNO, ARROW ELECTRONICS ESTONIAKRISTIINA TIIVEL, ARROW ELECTRONICS ESTONIAKATRI-TRIIN KRJUKOV, ARROW ELECTRONICS ESTONIAMAIT VANEM, HARJU ELEKTER ELEKTROTEHNIKAKERLI RIISMAN, COOP EESTI KESKÜHISTUTERJE HÜRENEN, HARJU ELEKTER ELEKTROTEHNIKAMAREK MAIDO, BCS ITERAKAILI PALMIK, INTERCONNECT PRODUCT ASSEMBLYLJUBOV RÕBALTSENKO, INTERCONNECT PRODUCT ASSEMBLYKRISTI KÕSS, INTERCONNECT PRODUCT ASSEMBLYKÄDLY PÕLD, STONERIDGE ELECTRONICSANNELI RÕÕM, INNOKAS MEDICAL ESTONIARAINER PUHK, SEVENKATRIN TIIDRUS, ACE LOGISTICS ESTONIAKÄDLY PÕLD, STONERIDGE ELECTRONICSHELEN PÜÜMANN, ENSTO ENSEKMARIS TAMMI, KONKESKOIRJA TORSTENBERG, HKSCAN ESTONIAMARGOT VILIBERG, HKSCAN ESTONIAPRIIT PETERSON, BAUHOF GROUPKAIRE KALVE, WÜRTHANDRUS AAVING, ABBPILLE MURGELJ, ENICS EESTIJULIA ADAMSON, DRAKA KEILA CABLESOLEV AIJA, ESTANCJAN ANDRE, SANDMANI GRUPIARNOLD BAHŠJAN, MASSMEESAK BATRIS, ABBKRISTJAN GERNDORF, SOFTWERKKONSTANTIN GORTŠINSKI, OPTIMERA ESTONIAEVE ILVES-MÄNNIKUST, LEAB EESTIALDUR JAROŠEVITS, HORIZON TSELLULOOSI JA PABERIERICH JEERIK, ITELLA ESTONIAMARKO JURKATAMM, TALLINK DUTY FREEGRETE KAARE, FAVORCRISTIAN KALVE, ENSTO ENSEKKERTU KARNER, ÄRIPÄEVSVEN KIRSIPUU, MASSLIIS KOKK, SAKU METALLHARDI KONDIMÄE, ABBTRIIN KÜLA, FAVORKADRI KULM, SLO EESTIVERONIKA KUUSKMANN, REVESTOMERLEEN LEMETSAR, ABBILONA LEOSK, SALVESTHEIMAR LEOSTE, ABBIVAR LUKK, MILTON PRORAUL MALSUB, ESVIKA ELEKTERINGA MARANIK, LEAB EESTIMARGUS MÄRTSOO, ESTANCALDO MÖLDER, EVR CARGOANNELI NEUMANN, IMPRESTRAUNO NEY, DRAKA KEILA CABLESIVAR-ILLIMAR OTS, BI&DWH CONSULTKRISTI PAAVEL, EOLANE TALLINNKAIDO PAE, ENSTO ENSEKMARI PÄEV, LEAB EESTIPRIIT PÄRS, A. LE COQKATRIN PETERSON, DANSKE BANK A/S EESTI FILIAALLEA PETTINEN, TELE2 EESTIKRISTIINA PILLER, HORIZON TSELLULOOSI JA PABERIKRISTA PÕLDARU, SALES-STARLIINA PROHHOROV, SELVERHARRO PUUSILD, TÖÖSTUSUUDISED.EEPIIA REBANE, SALVESTHEIJA-LIIS RISTIKIVI, LOGISTIKAUUDISED.EEVIKTORIA ROZENTAL, EOLANE TALLINNREIMO RÜÜTEL, ABBGREETE SALUMÄGI, ÄRIPÄEVKARIN SEHVER, ELISA EESTIMARIT SEIM, TALLINK DUTY FREEEMÖKE SOGENBITS, HANZA MECHANICS TARTUVEIKO SOOMER, T-TAMMERANU SOOMETS, ÄRIPÄEVINARA SPRUKT, ELISA EESTIVITALI ŠUMIK, EOLANE TALLINNERLE TALUMAA, SIROWA TALLINNMARGUS TAMM, ESTANCLEA TIGALANE, FAVORAGNE TIITS, SALVESTPEEP TOMINGAS, EESTI OSTU- JA TARNEAHELATE JUHTIMISE ÜHINGTAUNO TRUUTS, EHITUSTRUSTKERSTINA VEEVO, LEAB EESTITIINA VENEK-TALVOJA, MONIEREGNE VIILUP, LABELPRINTSVEN VIND, SAINT-GOBAIN GLASS ESTONIAJAANIK VIRVE, KARL STORZ VIDEO ENDOSCOPY ESTONIAELVI ŽURAVLJOV, TALOT

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077