Autor: Mait Kraun • 25. september 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Harju Elektri tütarfirma juht lahkub ametist

Harju Elekter.
Foto: Andras Kralla
Börsifirma Harju Elektri tütarfirma tegevjuht lahkub järgmise kuu alguses ametist, selgub börsiteatest.

ASi Harju Elekter tütarettevõtte juht Urmas Paisnik lahkub AS Harju Elekter Teletehnika tegevjuhi ning ühtlasi ka juhatuse liikme ametikohalt 1. oktoobril 2017. Ettevõtte juhatuse jätkab ühe liikmega, kelleks on Andre Koit.

„AS Harju Elekter ja AS Harju Elekter Teletehnika tänavad Urmas Paisnikku ettevõtte arengusse antud panuse eest,“ kirjutas ettevõte börsiteates.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077