Autor: Tööstusuudised.ee • 25. september 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Seminar-ringsõit Energiasäästlikud lahendused - vaata galeriid!

Seminar-ringsõidule Energiasäästlikud lahendused kogunes pea 40 osalejat.
Foto: Harro Puusild
21. septembril toimus Äripäeva teemaveebi tööstusuudised.ee korraldatud seminar-ringsõit "Energiasäästlikud lahendused", kuhu kogunes pea 40 osalejat.

Juba teist aastat järjest kutsus teemaveeb tööstusuudised.ee huvilised tutvuma erinevate energiasäästlike lahendustega. Reisi vältel külastati Laastu Talu päikeseelektrijaama, Aegviidu Puidu uut katlamaja ja Konesko Põltsamaa tehast, kus tutvuti sealse valguslahendusega. 

Lisaks külastustele toimusid mitmed ettekanded ka bussis. 

Tutvu seminari programmiga siin ja vaata allpool olevat galeriid. 

Foto: Harro Puusild
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077