• 18.09.17, 11:29
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Mööblitootja kümnekordistas kasumi

Pea kogu toodangu välismaale eksportiv mööblitootja Neiseri Grupp kümnekordistas kasumi.
Neiseri tehas.
  • Neiseri tehas. Foto: Indrek Susi
Äripäeva infopanka jõudnud ettevõtte majandusaasta aruandest selgub, et mööblitootja Neiseri Grupp ASi müügitulu langes mullu 1protsendi, 7,25 miljoni euroni. Ärikasum aga kümnekordistus ja ulatus 277 676 euroni (võrreldes eelneva aastaga).
Mullu töötas firmas keskmiselt 102 inimest, see näitaja jäi samaks. Käive töötaja kohta langes 1protsendi, 70 397 euroni. Keskmine brutotasu tõusis 2 protsenti, 1065 euroni kuus.
Neiseri Grupp kirjutas oma tegevusaruandes, et 95 protsenti nende toodangust eksporditakse. Peamisteks turgudeks on Soome, Holland ja Saksamaa. Täpsemalt 2016. aasta majandustulemusi ei kommenteeritud.
„2017. aasta põhieesmärgiks on kasutada olemasolevaid ressursse võimalikult efektiivselt. Käibe osas planeerima 6protsendilist kasvu,“ kirjutas ettevõte aruandes.
Ettevõtte ainuomanik on Jori Pekka Ala-Jyrä. Eelmisel aastal võttis omanik firmast 194 000 eurot dividende. 2015. aastal maksis ta omale dividende 16 000 eurot.
Põhjalikumalt saab tutvuda firma majandustulemustega Äripäeva infopangas

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 14:42
Lihtne lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks - Infopanga võlaregister
Ettevõtte juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnikega ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada ettevõtte rahavoogusid ja tekitada täiendavat stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav protsess, eriti kui sellega kaasnevad pidevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister pakub aga tõhusat lahendust, mis aitab juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Tööstusuudised esilehele