Autor: Mait Kraun • 24. august 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

CUTformi omanikud võtsid ligi miljoni dividendi

CUTformi juht Jason G. Clark.
Foto: Harro Puusild
Metallifirma CUTform kasvatas käivet kolmandiku võrra ja teenis üle 2 miljoni euro kasumit. Poole sellest võtsid omanikud ka dividendina välja.

Äripäeva infopanka jõudnud ettevõtte majandusaasta aruandest selgub, et metalltoodete tootmisega tegeleva CUTform OÜ müügitulu kasvas mullu 31 protsenti, 15,37 miljoni euroni (võrreldes eelneva aastaga). Ärikasum suurenes 480 930 euro võrra, 2,27 miljoni euroni.

Ettevõttes töötas mullu keskmiselt 123 inimest, mida on aasta varasemast lausa 31 võrra rohkem. Käive töötaja kohta langes 2 protsenti, 124 938 euroni. Keskmine brutotasu tõusis 7 protsenti, 1701 euroni kuus.

Täpsemaid selgitusi ettevõtte majandusaasta kohta tegevusaruandes ei antud.

Ettevõte omanikud on Osfell Management OÜ (37,5 protsenti), Scottish Baltic Invest OÜ (37,5 protsenti) ja JC Management OÜ (25 protsenti). Eelmisel aastal võtsid omanikud firmast 910 037 eurot dividendi. 2015. aastal maksti omale dividendi 572 022 eurot.

Põhjalikumalt saab tutvuda firma majandustulemustega Äripäeva infopangas

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077