Autor: Tööstusuudised.ee • 26. mai 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Järvakandi klaasitehas otsib peale suurinvesteeringut töötajaid

Järvakandi klaasitehas.
Foto: Andres Haabu
Euroopa moodsaim O-I Järvakandi klaasitehas investeeris kolme aastaga 27 miljonit eurot ning avab homme, 27. mail esmakordselt tootmisega mitteseotud külalistele uksed.

Lahtiste uste päevaga avatakse kandideerimine erinevatele tootmise laienemisega tekkinud uutele töökohtadele.

Järvakandi tehase juhi Piotr Jakubaszko sõnul tehti viimane kahe miljoni eurone investeering liivapuhastustehasesse. “Kohaliku liiva kasutamine ja puhastamine muudab tootmise stabiilsemaks ning turvalisemaks,” ütles Jakubaszko pressiteates. 

O-I on 2015. aastast investeerinud Eestisse ligi 27 miljonit eurot ning toodab kohalikus tehases ligi 700 000 klaaspakendit iga päev.

“Jätkame oma tehase arendamisega ning otsime tööle liinioperaatoreid ning automaatikainsenere,” ütles Jakubaszko. 23 riigis tegutseva rahvusvahelise firmana pakub O-I ülemaailmseid karjäärivõimalusi.

“Avatud uste päeval pakume kohalikele inimestele ja potentsiaalsetele töötajatele põneva võimaluse tulla vaatama, kuidas moodsaima tehnoloogia ja oskustööga klaaspakendeid toodetakse. Samuti saavad külalised tutvuda klaasitootmise ajalooga Järvakandi klaasimuuseumis ning ajalooliste klaasitegemise meetoditega Järvakandi Klaasistuudios,” lisas Jakubaszko.

 

 

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077