19. aprill 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Huvilised said uudistada laienenud vineeritehast

Ando Jukk
Foto: Erik Prozes
UPM-Kymmene Otepää AS korraldas eile Otepää valla elanikele ja õpilastele lahtiste uste päeva. Tunniajalisi ekskursioone viiakse päeva jooksul läbi kolm, esimene neist algas hommikul kell üheksa.

Tehase personalijuhi Evrika Lepiku sõnul korradati lahtiste uste päev eelkõige Otepää valla rahvale, kirjutas Valgamaalane.

"Ega meie tehasesse inimesed muidu pääsegi. Usun, et kõigil, kes ekskursioonidel osalevad, on põnev ja huvitav vaadata, kuidas tehases vineeri tootmine käib. Paljudel töötavad siin sugulased ja tuttavad, tore on näha, kus nad töötavad ja mida teevad. Huvilisi on registreerunud kolmele ekskursioonile hulgaliselt," rääkis Lepik.

Ekskursiooni käigus andis tehase juht Ando Jukk ülevaate ka tehase ajaloost, arengust ning tootmismahtudest.

2015. aastal alustatud ja eelmise aasta lõpul lõpetatud laiendustööde tulemusena kasvas tehase tootmisvõimsus kahekordseks. "Enne laiendust toodeti kasevineeri 50 000, nüüd täisvõimsusel töötades 90 000 kuupmeetrit aastas. Kui varem kasutasime kasepalki 125 000 kuupmeetrit, siis nüüd 240 000 kuupmeetrit aastas," rääkis Jukk.

Loe pikemalt Valgamaalasest

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077