Mait Kraun • 31. märts 2017
Jaga lugu:

Rootsi pakkematerjali tootja kasum tõusis Eestis järsult

Pakend  Foto: Terje Lepp

Rootslaste omanduses pakkematerjali tootja Boardic Eesti kasum kasvas eelmisel aastal järsult.

Äripäeva infopanka jõudnud ettevõtte majandusaasta aruandest selgub, et tööstusliku pakkematerjali tootmisega ja puitaluste tootmisega tegelev Boardic Eesti OÜ müügitulu kasvas 2016. aastal (eelneva aastaga võrreldes) 8,5 protsenti 4,96 miljoni euroni. Ärikasum suurenes lausa 128 911 euro võrra 307 191 euroni (+72,3 protsenti).

Ettevõte palkas 2016. aastal juurde ühe töötaja ning 31. detsembri seisuga oli firmas 39 töötajat. Käive töötaja kohta kasvas 5,7 protsendi võrra 127 123 euroni. Keskmine brutotasu kasvas 2 protsenti 1039 euroni.

Ettevõte kirjutas oma tegevusaruandes, et kvalifitseeritud tööjõu leidmisega on neil raskusi. 2017. aastal alustavad tööd uus tegevjuht, raamatupidaja ja logistik. Boardic investeeris ka põhivarasse – soetati uus saepink ja tõstuk. Suurem osa oma toodetest eksporditakse Rootsi ja Saksamaale. Eestis on klientideks toiduainete-, mööbli-, elektroonika- ja muud tööstusfirmad.

Boardic Eesti OÜ on Rootsi firma Boardic AB tütarettevõte. Põhjalikumalt saab tutvuda firma majandustulemustega Äripäeva infopangas.

Jaga lugu:
TÖÖSTUSUUDISTE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad tööstusuudised igal nädalal enda postkasti.

Tööstusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Harro Puusild
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24harro@toostusuudised.ee
Roberta Lupp
Roberta LuppTööstusuudised.ee sündmusedTel: 5331 0510roberta.lupp@aripaev.ee
Rain Jüristo
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077Rain.jyristo@aripaev.ee