1. märts 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Läti tööstussektor kasvas 6%

Läti statistikaamet teatel kasvas Läti SKP 2016. a viimases kvartalis aasta kiireimas tempos.
Foto: Reuters/Scanpix
Läti statistikaameti teatel kasvas riigi tööstussektor mullu 6%.

Läti SKP kasvas sealse statisikaameti teatel 2016. aasta viimases kvartalis aasta kiireimas tempos.

Eelnenud kvartaliga võrreldes kasvas SKP neljandas kvartalis 1,1%. Sesoonselt korrigeeritud andmeil kasvas SKP läinud aasta sama kvartaliga võrreldes 2,2% ja korrigeerimata andmeil 2,6%.Kogu läinud aasta majanduskasvu tempoks kujunes 2%. Tööstussektor kasvas 6%, jaekaubandus 2%. Ehitussektori mahud kahanesid 18%.

Autor: Äripäev.ee

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077