Autor: Tööstusuudised.ee • 27. veebruar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Keila Tööstuslinnakus algas suuremahuline ehitustegevus

Vaade uuele ärihoonele
Foto: Harju KEK
Harju KEK alustas suuremahulist ehitustegevust Keila Tööstuslinnakus. Paldiski maantee äärde rajatakse kaks hoonet, millest üks peamiselt suunatud kaubandusega tegelevatele ettevõtetele ning teises hoones lao-ja tootmispinnad.

Harju KEK alustas kahe uue ärihoone ehitusega Keila Tööstuslinnakus, kuhu investeeritakse täiendavalt 2,5 miljonit eurot, teatas ettevõte tööstusuudised.ee-le.

Üks hoone on peamiselt suunatud kaubandusega tegelevatele ettevõtetele ning teises hoones võimalik üürida lao- ja tootmisruume. Hoonete maht on 3500 m2 ning hooned valmivad septembriks. Hooned rajatakse aadressile Keki tn 1, Keila.

Paljude ruumide osas on üürikokkulepped juba saavutatud ning mitmetega veel läbirääkimised käivad. Nimekamatest ettevõtetest võib välja tuua näiteks Cramo Estonia AS, kes avab septembris Keila esinduse.

Harju KEKi tegevjuhi Janek Lehtmetsa sõnul on tegemist väga olulise projektiga Keila Tööstuslinnaku arengus.

Keila Tööstuslinnak on tööstuskeskkond pindalaga 48 hektarit, mis paikneb vahetult Paldiski maantee ääres.

Harju KEK on äri- ja tööstuskinnisvara arendaja Eestis. Ettevõtte omanduses on ligi 100 hektarit äri- ja tootmismaad ning kokku üle 60 000 m2 väljaüüritud pinda. Harju KEK AS omab 31,4% osalust börsiettevõttes Harju Elekter ning 27,1% osalust ettevõttes EKE Invest AS.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077