Autor: Tööstusuudised.ee • 11. jaanuar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Alkoholitootjate ja maaletoojate liidu tegevjuhiks sai Triin Kutberg

Triin Kutberg
Foto: Erakogu
Alkoholitootjate ja maaletoojate liidu tegevjuhina asus tööle Triin Kutberg, kes on varem töötanud maksu- ja tolliametis.

Kutberg ütles pressiteate vahendusel, et näeb liitu riigisektorile väärtuslikku informatsiooni, analüüsi ja prognoosi pakkuva partnerina nii uue seadusandluse loomisel kui ka olemasolevate regulatsioonide ümbervaatamisel. "Alkoholitootjate ja maaletoojate liit kannab olulist rolli kultuurse alkoholitarbimise edendajana. Liit panustab alkoholi liigtarbimise vähendamisse ning soovib arendada tõhusaimate meetmete leidmisele suunatud diskussiooni,“ ütles ta.

Magistrikraadiga jurist Kutberg töötas alates 2010. aastast maksuametis nii tulude osakonna juristi kui ka sissenõudmise erimenetluse talituse juristi ja peajuristina. Kutberg on omandanud magistrikaadi Tallinna Tehnikaülikooli õiguse instituudis ning lõpetanud sisekaitseakadeemia maksunduse ja tolli erialal.

Alkoholitootjate ja maaletoojate liidu eelmine tegevjuht Nele Peil asus 2017. aastast tööle Kaupmeeste liidu tegevjuhina.

Alkoholitootjate ja maaletoojate liitu kuulub 12 ettevõtet: AS Liviko, Altia Eesti AS, Pernod Ricard Estonia OÜ, AS Prike, Tridens AS, Estonian Spirit OÜ, AS Remedia, Amber Distribution OÜ, Dunker Estonia OÜ, AS Avallone, AS Coca-Cola HBC Eesti ning assotsieerunud liige Brown-Forman Netherlands B.V.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077