• 05.01.17, 09:23
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Estonian Cell kaotab pool miljonit eurot

Gaasiaktsiisi lubatud kosumine sunnib ettevõtteid investeeringutest loobuma, peale selle annab konkurentidele veel suurema edumaa Eesti firmade ees, kirjutab Äripäev.
Estonian Celli juht Siiri Lahe
  • Estonian Celli juht Siiri Lahe Foto: Raul Mee
Pettunud suurettevõtja Ain Hanschmidtiga on samasse paati astunud ka teised ettevõtjad.
Üks hämmingus ettevõte on Estonian Cell, haavapuitmassi tehas, mis tõmbas investeeringutele pidurit. Praegusega võrreldes 2,3kordne gaasiaktsiisi tõus on šokk nii firmale kui selle omanikule, lausus ettevõtte juhatuse liige Siiri Lahe.
„Estonian Celli omanik on külmutanud, et mitte öelda tagasi lükanud 20 miljoni eurose kasvuinvesteeringute paketi arutelu Eestis,“ ütles Lahe. „See on kurb, kuna Heinzel Grupi strateegia on fokusseeritud kasvule.“
Ta avaldas, et astmelise tõusu järel võetakse Estonian Celli taskust üle 500 000 euro aastas.
Loe pikemalt Äripäevast
Autor: Äripäev.ee

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 23.10.24, 21:54
Millega arvestada talviste tööriiete valikul?
Spetsiaalne talvine tööriietus on hädavajalik, et külmas ja karmides ilmastikutingimustes töötades oleks soe, mugav ja ohutu. Talveriietuse konkreetne tüüp sõltub töö iseloomust, ohutusnõuetest ja ilmastikutingimustest. Grolls tööriiete ja isikukaitsevahendite kaupluste juhataja Martin Lokk annab ülevaate olulistest punktidest, mida peaks arvesse võtma talviste tööriiete valimisel.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Tööstusuudised esilehele