Autor: Tööstusuudised.ee • 27. detsember 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

E-Profiil ja Technobalt ühinevad

Toomas Jõgi
Foto: Eiko Kink
Masinaehitus- ja tööstusettevõtete E-Profiil ja Technobalt aktsionärid on otsustanud jõud ühendada ning selle tulemusel tekib grupp, mis annab tööd enam kui 500 inimele ja mille käive ületab 50 miljonit eurot.

Kahe Eesti masinaehitus- ja tööstusettevõtte E-Profiil ja Technobalt aktsionärid on otsustanud oma jõud ühendada. Selle tulemusena moodustub Baltimaade üks juhtivaid ekspordile suunatud masinaehituse ja tööstusettevõtete gruppe, mis annab tööd enam kui 500-le inimesele ja mille käive ületab 50 miljonit eurot, teatasid ettevõtted. 

Ettevõtete üksused ja tehased asuvad täna Eestis, Lätis, Leedus ja Norras. Ühinemise tulemusel tekivad olulised sünergiad ettevõtete tootmisressursside paremas kasutamises, tootearenduse ja turustamise arendamisel ning sisemiste tugiprotsesside efektiivsuse tõstmisel.

„Näeme suurt potentsiaali Technobalti ettevõtete tootearenduse ja projektide juhtimise kompetentsis ja loodame läbi kaasamise saavutada uue kvalitatiivse taseme,“ kommenteeris E-Profiil AS juhatuse esimees Toomas Jõgi pressiteates.

Technobalti juhatuse esimees Tarmo Männasalu lisas: „E-Profiili keerukate ja suuregabariitsete seadmete valmistamise oskus ning tehnoloogiline võimekus on hea täiendus meie senisele tegevusele, mis loob vajalikud eeldused, et asuda teenindama tänastest oluliselt nõudlikumaid ja mahukamaid projekte ning kliente.“

AS E-Profiil on 1997. aastal loodud Eesti erakapitalil põhinev ettevõte, mis on spetsialiseerunud nafta- ja gaasitööstuse suurte, raskete ja keeruliste seadmete ning metallkonstruktsioonide tootmisele.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077