E-Profiil ja Technobalt ühinevad

Toomas Jõgi
Toomas Jõgi

Masinaehitus- ja tööstusettevõtete E-Profiil ja Technobalt aktsionärid on otsustanud jõud ühendada ning selle tulemusel tekib grupp, mis annab tööd enam kui 500 inimele ja mille käive ületab 50 miljonit eurot.

Kahe Eesti masinaehitus- ja tööstusettevõtte E-Profiil ja Technobalt aktsionärid on otsustanud oma jõud ühendada. Selle tulemusena moodustub Baltimaade üks juhtivaid ekspordile suunatud masinaehituse ja tööstusettevõtete gruppe, mis annab tööd enam kui 500-le inimesele ja mille käive ületab 50 miljonit eurot, teatasid ettevõtted. 

Ettevõtete üksused ja tehased asuvad täna Eestis, Lätis, Leedus ja Norras. Ühinemise tulemusel tekivad olulised sünergiad ettevõtete tootmisressursside paremas kasutamises, tootearenduse ja turustamise arendamisel ning sisemiste tugiprotsesside efektiivsuse tõstmisel.

„Näeme suurt potentsiaali Technobalti ettevõtete tootearenduse ja projektide juhtimise kompetentsis ja loodame läbi kaasamise saavutada uue kvalitatiivse taseme,“ kommenteeris E-Profiil AS juhatuse esimees Toomas Jõgi pressiteates.

Technobalti juhatuse esimees Tarmo Männasalu lisas: „E-Profiili keerukate ja suuregabariitsete seadmete valmistamise oskus ning tehnoloogiline võimekus on hea täiendus meie senisele tegevusele, mis loob vajalikud eeldused, et asuda teenindama tänastest oluliselt nõudlikumaid ja mahukamaid projekte ning kliente.“

AS E-Profiil on 1997. aastal loodud Eesti erakapitalil põhinev ettevõte, mis on spetsialiseerunud nafta- ja gaasitööstuse suurte, raskete ja keeruliste seadmete ning metallkonstruktsioonide tootmisele.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

RECTICEL otsib QHSE INSENERI

Tammiste Personalibüroo OÜ

21. veebruar 2019

Teabevara