29. november 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Taani suurim tööstusliimide pakkuja sisenes Baltikumi turule

Karl Brynningsen ja Veiko Pedes koostöölepingut allkirjastamas.
Foto: Alpek FL OÜ
Taani ja Eesti ettevõtted PKI Supply A/S ning Alpek FL OÜ sõlmisid koostöölepingu tööstusliimide müügiks Baltikumis.

PKI on Taani liimitööstuse turuliider, nende spetsialiteet on ammutuntud ja tunnustatud nii puidutööstuses, ehituses, montaaźitöödel kui pakendamisel. Laia valikuga üldtuntud kvaliteettoodangu kõrval tarnib PKI ka omatoodangut, mille arendamisel tuginetakse enam kui 20-aastasele kogemusele. 

Veiko Peldes, Alpek FL OÜ ostu- ja müügidirektor kinnitab: Koostöö PKI-ga võimaldab klientidele parimaid terviklahendusi. Oleme jõuliselt investeerinud ka Alpeki müügitiimi. Vajadusel suudame pakkuda ka seadmeid, mida tööstused oma igapäevatöös vajavad ning võimekus neid hooldada ja seadistada.

Koostööperspektiivi näeb optimistlikult ka Karl Brynningsen, PKI Supply A/S direktor: Oleme rõõmsad koostöö arengu üle Alpek FL OÜ-ga ning meie ootused on kõrged: prognoosime head müüki nii Eestis kui ka teistes Baltiriikides.

PKI Supply A/S-il on varasemalt olnud koostöö kogemus Alpek FL OÜ-ga puiduliimide müümisel. Koostööleping kahe firma vahel jõustus 1. Novembril 2016.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077