25. oktoober 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Inlook Color OÜ: kliendid hindavad kvaliteetset teenust ja keskkonnasõbralikkust

Foto: Inlook Color OÜ
Tööstusliku pulbervärvimisega tegelev Inlook Color OÜ on Eesti turul tegutsenud juba aastast 1997. Alumiiniumi värvimisele spetsialiseerunud ettevõte edu võtmeks on kvaliteet – lisaks kaasaegsele täisautomaatsele pulbervärvimisliinile ja pika staažiga tööjõule testitakse kogu toodang igapäevaselt tehase laboris.

„Oleme Soome ettevõtte tütarfirma, kusjuures järgmisel aastal on juubel nii meil kui ka emaettevõttel, vastavalt siis 20 ja 50 aastat,“ tutvustab Inlook Color OÜ tegevjuht Illimar Anton ettevõtet. „Meie eripäraks on see, et oleme spetsialiseerunud vaid ühele tegevusele ehk alumiiniumi värvimisele ning kauakestva ja kvaliteetse tulemuse saavutamiseks oleme välja töötanud oma tehnoloogia.“

Enne värvimist puhastatakse kõik detailid spetsiaalsetes happevannides õlist, rasvast ja muust mustusest ning igast värvitud tootepartiist säilitatakse proovid Inlook Colori laboris. 1999. aastast alates omab ettevõte ainsana Eestis kvaliteediorganisatsiooni GSB Internationali sertifikaati värvimise alal ning sõltumatu audiitor käib tehast kaks korda aastas auditeerimas. Lisaks viis ettevõte mõned aastad tagasi oma tegevuse vastavaks ka ISO 9001:2015kvaliteedijuhtimissüsteemile.  

2014. aastal investeeris Inlook Color 1 000 000 eurot, soetades kõige moodsama täisautomaatse pulbervärvimisliini.

2014. aastal tegi Inlook Color  teoks vajaliku uuenduse teenuse kvaliteedi kõrgel hoidmiseks ja tõstmiseks: vahetas olemasoleva automaatvärvimisliini kõige kaasaegsema täisautomaatse pulbervärvimisliini vastu. Investeeringu väärtus oli  1 000 000 eurot.

„Keskkonnasõbralikkus on meile ja meie klientidele väga oluline: näiteks varem kasutasime eeltöötluses kroomimist, kuid alates 2013. aastast läksime üle keskkonnasõbralikule kroomivabale eeltöötlusele Oxsilan® AL 0510,“ räägib Illimar Anton, selgitades, et tegemist on silaani baasil toimiva eeltöötlusprotsessiga alumiiniumist ja selle sulamitest tehtud lehtmetallide ja profiilide töötlemiseks. Samuti on see sobilik galvaniseeritud terase eeltöötluseks.

Inlooki Tallinna värvimistehase põhikliendid on ehitussektorist: akna-, ukse- ja fassaaditootjad nagu Schüco, Sapa, VBH, Fenestra, Viking Window, Viljandi Aken ja Uks jne. Aastas värvitakse keskmiselt 500 000 m2 tooteid, värvitavate detailide maksimaalsed mõõtmed on 7200 x 1500 x 500 mm. Värvide osas on ettevõtte põhipartnerid on kvaliteetvärvide tootjad Tiger, Teknos ja IGP.

www.inlook.ee

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077