10. august 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Läätsa kalatööstus sihib Jaapani turgu

Läätsa kalatööstuse juhatuse liige Toomas Aul.
Foto: Läätsa kalatööstus
Läätsa kalatööstus saatis Kaluri mereandide sarjas olevate toodete näidised Jaapanisse paar kuud tagasi.

Kas sellest ka reaalne koostöö kujuneb, ei oska kalatööstuse juhatuse liige Toomas Aul veel öelda, kirjutab Saarte Hääl

“Augusti keskpaigas osaleme toidumessil Tokyos, ehk saame siis targemaks,” sõnas Toomas Aul Saarte Häälele. Läätsa Kalatööstus AS veab välja 90 protsenti oma toodangust.

Ettevõtte tuleviku kohta ütles Aul, et oma ekspordile ootavad nad kasvu peamiselt Euroopa Liidu riikides. Sel sügisel laiendab ettevõte oma tooteportfelli soojaveekrevettidega, siiani on klientidele pakutud vaid külmaveekrevette.

Loe pikemalt Saarte Häälest

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077