28. juuni 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Peter Hunt: loobusime naelaga kauplemisest

Wendre nõukogu esimees Peter Hunt.
Foto: Eiko Kink
Vooditekstiilide tootja Wendre nõukogu esimees Peter Hunt leiab, et suurimat kahju saavad euroliidust väljas astudes britid.

„Meie müüsime eelmise nädalani Suurbritanniasse naelades, aga tänasel koosolekul otsustasime, et muudame eurodesse. Ei julge naeladega enam edasi minna,“ ütles Hunt. „Andsime otsusest klientidele teada. Neile tuleb hinnatõus.“

Praegu viibib Eesti juurtega, enamuse ajast Rootsis elav Hunt oma Mallorca kodus. Pühapäeval olid Hispaanias erakorralised parlamendivalimised, kus toetati populistlike erakondade asemel konservatiive, mis ilmselt on mõjutatud just Suurbritannia referendumist. “Hispaanlased, kellega rääkinud olen, ei uskunud, et britid Euroopa Liidust välja astuvad. Seda diskussiooni, et sama peaks ka Hispaania tegema, siin ei ole.”

Pikemalt loe Äripäevast

Autor: Äripäev.ee

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077