Autor: Tööstusuudised.ee • 3. juuni 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Fotod! Vaata, kes käisid konverentsil Industry 4.0

Konverents Industry 4.0 in Practice 2.juunil.
Foto: Joanna Jõhvikas
2. juunil toimus konverents Industry 4.0 in Practice, kus räägiti Eesti ja Saksamaa kompetentside tugevate külgede kombineerimisest. Vaata galeriist, kes konverentsil kohal olid.

Saksamaa Liitvabariigi Suursaatkond Tallinnas korraldas ühistöös Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liidu, EASi ja Eesti Elektroonikatööstuse Liiduga teist korda konverentsi Industry 4.0, mis seekord keskendus asjade interneti (IoT) praktilistele näidetele.

Konverentsil osales üle 300 praktiku ja tippeksperdi, et arutada, kuidas oleks koos võimalik tööstuse 4.0 põhimõtetega edasi minna ja IT-lahenduste tööstussektorisse integreerimisega luua uusi võimalusi nii tootearenduses kui ka tootlikkuse ja efektiivsuse tõstmiseks.

Konverentsi avasõnad ütlesid Eesti Vabariigi president Toomas Hendrik Ilves ja Saksamaa suursaadik Eestis Christoph Eichhorn.

Kuulajateni toodi parimad praktikad ja näited sellistelt oma ala tipptegijatelt nagu Festo, Hyrles, ABB ja Siemens. Samuti annavad oma panuse IKT ettevõtted Nortal, Tieto, Codeborne, NAS ning telekomiettevõte Teliakes kõik jagasid kogemusi Industry 4.0 ellu rakendamises.

 

Foto: Joanna Jõhvikas
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077