Autor: Harro Puusild • 27. aprill 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Algas Kütuseturu Aastakonverents 2016

Kütuseturu Aastakonverents 2016
Autor: Harro Puusild
Umbes 70 osalejat on kogunenud Tallinna Loomaaia Keskkonnahariduskeskusesse kütuseturu aastakonverentsile.

Tänavusel konverentsile astuvad kuulajate ette Eesti Õliühingu esimees Toomas Saks, LHV majandusekspert Heido Vitsur, Eesti Vedelkütusevaru Agentuuri OSPA juhtaja Priit Enok, Majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi energeetika ja ehituse asekantsler Ando Leppiman ja energeetika osakonna ekspert Siim Meeliste, samuti Circle K Eesti AS mootorikütuste müügidirektor Meelis Migur, Rahvusvaheline Kaitseuuringute Keskuse teadur Anna Bulakh ning TNS Emori osakonnajuht Agne Kinks.

Aktsiisiteemalisel arutelul liituvad ka Riigikogu rahanduskomisjoni liige Aivar Sõerd ning ERAA president Einar Vallbaum.

 

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077