Autor: Harro Puusild • 19. veebruar 2016

Galerii! Kolmapäeval toimus konverents Tark Tööstus

Arutlusring Targa tööstuse konverentsil.
Autor: Harro Puusild

Kolmapäeval ehk 17. veebruaril toimus Targa tööstuse konverents, kus arutati, millal võiks ettevõte alustada tootmise automatiseerimise ja robotiseerimisega.

Konverentsil esinesid Majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi majandusarengu osakonna juhataja Kaupo Reede, IMECC juhatuse esimees Jüri Riives, IMECC projektijuht Priit Saaremets, Virtuaalettevõte arendusjuht Marko Kokla, IMECC tegevjuht Tõnu Lelumees, Norcar insener ja TTÜ Mehaanikateaduskonna dotsent Martinš Sarkans, IPTE Automation tegevjuht Jaan Jeeberg, Hansavest juhataja Rainer Paks, Arengufondi tegevjuht Pirko Konsa ning Tallinna Tehnikakõrgkooli õppejõud ja tootmiskorralduse õppekava väljatöötamise töörühma juht Ingrid Joost. 

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077