Autor: Harro Puusild • 19. veebruar 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Galerii! Kolmapäeval toimus konverents Tark Tööstus

Arutlusring Targa tööstuse konverentsil.
Autor: Harro Puusild
Kolmapäeval ehk 17. veebruaril toimus Targa tööstuse konverents, kus arutati, millal võiks ettevõte alustada tootmise automatiseerimise ja robotiseerimisega.

Konverentsil esinesid Majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi majandusarengu osakonna juhataja Kaupo Reede, IMECC juhatuse esimees Jüri Riives, IMECC projektijuht Priit Saaremets, Virtuaalettevõte arendusjuht Marko Kokla, IMECC tegevjuht Tõnu Lelumees, Norcar insener ja TTÜ Mehaanikateaduskonna dotsent Martinš Sarkans, IPTE Automation tegevjuht Jaan Jeeberg, Hansavest juhataja Rainer Paks, Arengufondi tegevjuht Pirko Konsa ning Tallinna Tehnikakõrgkooli õppejõud ja tootmiskorralduse õppekava väljatöötamise töörühma juht Ingrid Joost. 

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077