Autor: Alyona Stadnik • 22. detsember 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ossinovski loodab Eestis palgakasvu jätkumist

Skinest Grupi omanik Oleg Ossinoski.
Autor: Andras Kralla
Transiidiärimees Oleg Ossinovski ütles Postimehe eetris 2015. aastat kokku võttes ja Eesti palgatõusu kommenteerides, et loodab selle jätkumist.

Küsimusele, kas Eestis palgakasv jätkub, vastas Ossinovski, et tahaks loota. „Mul on selline suhtumine, et ei saa maksta madalat palka. Mis puudutab miinimumpalka, siis see on orjatasu,“ lausus Ossinovski.

„Sellega ei suudeta isegi normaalselt toituda ja samas räägitakse, et kui me tõstame miinimumpalka, siis kaovad ära mõned töökohad ja ettevõtted. Pangu siis kinni, ei ole vaja pidada äri, kus inimesed on sunnitud töötama nagu orjad,“ sõnas Ossinovski.

Alkoholipoliitika kohta ütles Ossinovski, et see ei ole suunatud normaalsete inimeste vastu, kes oskavad alkoholi tarbida. „See puudutab noori. Mu noorem poeg vaatab ka reklaami, kus inimesed on õnnelikud, ja see reklaam sisendab talle, et nii peabki elama. Ükski täiskasvanud inimene ei saa olla vastu sellele, et alkoholireklaami ei näidata meie lastele," märkis Ossinovski. 

Loe pikemalt Äripäevast

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077