Autor: Harro Puusild • 17. detsember 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

PILDID: Tööstuse hommikuseminaril keskenduti Norra turu võimalustele

Tööstuse hommikuseminar Orginal Sokos Hotel Virus.
Autor: Martin Kivimäe
Selle aasta viimasel Tööstusuudiste sündmusel 16. detsembril keskenduti Norra turu võimalustele ja jagati soovitusi, kuidas sealsel turul edukalt hakkama saada.

Tööstuse hommikuseminaril osales enam kui 20 inimest. Norra turust ja 14-korruselise puithoone ehitamisest Bergenisse rääkis Kodumaja ASi müügi- ja turundusdirektor Andrus Leppik. Norra metalli- ja masinaturu kogemustest oli rääkimas ka ASi E-Profiil juhatuse esimees Toomas Jõgi. Põhjamaade majandusolukorrast ja võimalustest tegi ülevaate ka Swedbank ASi metsa- ja puidutööstuse sektori juht Mait Kaup. 

 

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077