16 detsember 2015

TOP: Vaata edukamaid mööblitööstureid

Mööblitootjad võivad 2014. aasta üle rõõmustada. Edukas aasta tõi paljudele käibe kasvu ja ASil Standard õnnestus üle kümne aasta taas edetabeli esikoht hõivata. Viimati oli ettevõte esikohal 2004. aastal.

„Pikaajaline fookus hotellide sisustamisturul tõi eelmisel aastal kaasa murrangu ning meie klientide hulka lisandusid uued rahvusvahelised hotelliketid. Oleme kasvanud koos klientidega, saanud juurde uusi turge ning samuti on suurenenud meie teise segmendi ehk büroomööbli müük Balti riikides ja Soomes,“ selgitab mööblitootjate TOPi esikoha hõivanud Standard ASi juht Enn Veskimägi asjaolusid, mis ettevõttele esikoha tõid.

2015. aasta sügisel ilmuvad Äripäeva TOPid on koostatud 2014. aasta majandusnäitajate põhjal. Koondedetabel selgub kuue majandusnäitaja – käive 2014, ärikasum 2014, käibe ja kasumi kasv 2014. aastal, rentaablus ning varade tootlikkus – põhjal.

Mööblitööstuse TOP5: 

1. Standard AS 

2. Tiksoja Puidugrupp AS 

3. Preab AS

4. Delux OÜ 

5. TAD Logistics OÜ

Vaata kogu tabelit Äripäevast

Autor: Gerli Ramler, kaasautor

Jaga lugu:
TÖÖSTUSUUDISTE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad tööstusuudised igal nädalal enda postkasti.

Tööstusuudised.ee toetajad:

Harro Puusild
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Hedi Meigas
Hedi MeigasSündmusedTel: 5384 5159
Rain Jüristo
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077