Autor: Harro Puusild • 3. detsember 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Galerii: Ostujuhtimise Aastakonverents 2015

Ensto Grupi hankejuht Kerttily Golubeva
Autor: Raul Mee
Muuga sadama konverentsikeskuses toimus 19. novembril Ostujuhtimise Aastakonverents, kus oli kohal üle 100 osaleja. Vaata pilte!

Konverentsil osalesid ettekannetega Tõnis Viiroja (Saku Õlletehase ja Aldarise tarneahela planeerimisjuht), Peep Tomingas (Eesti Ostu- ja Tarneahelate Juhtimise Ühing PROLOG tegevjuht), Kerttily Golubeva (Ensto Grupi hankejuht), Allar Kahju (Rimi tarneahelajuht), Jaana Susanna Liigand-Juhkam (Arikano juhataja), Sten Andreas Ehrlich (Väitluskoolitus koolitaja), Kaisa Metusala (PKC tarneahela arendusjuht ja globaalne SQA juht, PKC). 

 

 

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077