Autor: Harro Puusild • 11. november 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Cisco ja Ericsson alustavad laiaulatuslikku partnerlust

Chuck Robbins, Cisco tegevjuht
Foto: Cisco
Kaks tehnoloogiaettevõtet Cisco ja Ericsson sõlmisid novembris ülemaailmse äri-ja tehnoloogiaalases partnerluse. Koostöö eesmärgiks on arendada ühiselt tuleviku võrke, alates seadmetest kuni tuumikvõrkude ja pilvelahendusteni.

Juba 2018. aastaks ootavad mõlemad ettevõtted koostööst 1 miljardi väärtuses täiendavat tulu.

Võrguseadmete tootja Cisco ja eelkõige telekommunikatsioonitehnoloogiate ja –teenuste pakkujana tuntud Ericsoni eesmärgiks on partnerlusse suunata mõlema ettevõtte tugevaimad küljed. Maailmas, mida iseloomustavad mobiilsus, pilveteenused ja digitaliseerumine, on vaja uute disainipõhimõtetega võrke, mis oleksid kiired, autonoomsed ja väga turvalised. 

“Selle kiiruse juures, millega täna turud arenevad, on edukad ettevõtted need, kes sõlmivad õiged partnerluslepped, et kiirendada innovatsioonitaset, kasvu ja kliendiväärtust. Teadaanne meie partnerlusest toob kokku kaks visionääri oma valdkonnas, üksteist täiendavate organisatsioonikultuuridega ning tõestatud innovatsioonitasemega. Oleme viimase aasta jooksul töötanud tihedalt Ericssoniga koos, et arendada strateegiat, mis viiks meid tulevikus valdkonna tippu, nüüd saame hakata seda strateegiat ellu viima. Meie partnerlus loob lisandväärtust mõlema ettevõtte jaoks, lisandväärtust meie klientidele ja täna veel kujuteldamatut innovatsiooni kogu tegevusharule,” ütles Cisco tegevjuht Chuck Robbins pressiteates. 

Ciscol ja Ericssonil on kokku enam kui 56 000 patenti, 11 miljardi dollari eest R&D investeeringuid ja enam kui 76 000 spetsialististi enam kui 180 riigis.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077