Autor: Harro Puusild • 22. oktoober 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vaata edukaimaid metalli- ja masinatööstusfirmasid

Rauameister AS
Autor: Julia-Maria Linna
Masina- ja metallitööstussektori TOPi teisele kohale platseerunud SRC Group ASi käive kerkis mullu 4,27 korda 19,9 miljoni euroni.

Rahvusvahelise suurettevõtte AQ Group koosseisu kuuluva AQ Lasertool OÜ tegevjuht Tarmo Luhaäär kirjeldab aastat 2014 kui ettevõttele positiivseid väljakutseid pakkuvat ning murrangulist. „Seda seoses kahe Harjumaal asuva üksuse ülevõtmisega. Neist esimene, Viimsis asuv tehas pakub autotööstustele pinnatöötlusteenust ja Jüris asuv üksus pakub autotöötustele peamiselt stantsitud tooteid,“ selgitab Luhaäär.

SRC Group ASi tegevjuht Hannes Lilp ütles, et 2008. aasta lõpus firma jaoks alanud majanduskriis kestis aastaid ja mõjus ettevõttele rängalt. „Saime aru, et tegu on mitte ajutise kriisi, vaid uue reaalsusega ja uue olukorraga turul,“ tunnistas Lilp. „Pärast võitlust ellujäämise nimel suutsime 2011. aastal nii-öelda jalad maha saada ning püstitasime uued strateegilised sihid ja eesmärgid.“

Äripäeva masina- ja metallitööstuse TOP 5:

1. LTH-Baas AS

2. SRC Group AS3. Rauameister AS4. Hekotek AS5. Palmse Mehaanikakoda OÜ

Kogu edetabelit koos majandustulemustega vaata Äripäevast.

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077