Harro Puusild • 12. oktoober 2015
Jaga lugu:

Alexela Energia ja Reola Gaas ühinevad

Foto: Andras Kralla

Alexela Group’i kuuluv ettevõte Reola Gaas ühineb ettevõttega Alexela Energia. Ühinemise järel kujuneb Alexela Energiast üks Eesti suurimaid elektri- ja gaasimüügiettevõtteid.

Alexela Group juhatuse esimehe Andreas Laane sõnul on grupi ettevõtete ühinemine osa Alexela strateegiast, mille käigus on grupi struktuuri korrastatud. „Meie siht on aina laiemale hulgale eestimaalastele tagada soodsa hinnaga kõik vajalikud energiaallikad - olgu selleks siis elekter, gaas või mootorikütused,“ rääkis Laane pressiteates. 

Ühinemise järel on Alexela Energia elektri-, maagaasi- (sh. LNG) ja vedelgaasi müügiga tegelev ettevõte. Ettevõtte juhatuse esimehena alustab tööd Maria Helbling, kes seni töötas Alexela Group äriarendusjuhina.

„Ühinemine annab selge võimaluse pakkuda klientidele nii elektrit kui gaasi, mida toetab ühine klienditeenindus ning arveldus, lisaks muule,“ kirjeldas Maria Helbling. „Kuna paljud Eesti majapidamised ei ole ühendatud maagaasivõrku, on Alexela Energia tooteportfellis ka vedelgaasil põhinevad küttesüsteemid, mis toovad soodsal gaasil põhinevad küttelahendused kõigi Eestimaa tarbijateni,“ viitas Maria Helbling gaasikütte heale konkurentsivõimele.

Alexela Group OÜ on Eesti kapitalil põhinev valdusfirma, mis koondab viimase paarikümne aasta jooksul ühtse omanikeringiga seotud ettevõtted Alexela Groupi kui katusorganisatsiooni ühtsesse struktuuri.

Alexela Group tegutseb kolmes valdkonnas: energeetika, metallitööstus ja kinnisvaraarendus. Grupis töötab üle 1500 inimese.

Jaga lugu:
TÖÖSTUSUUDISTE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad tööstusuudised igal nädalal enda postkasti.

Tööstusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Harro Puusild
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24harro@toostusuudised.ee
Roberta Lupp
Roberta LuppTööstusuudised.ee sündmusedTel: 5331 0510roberta.lupp@aripaev.ee
Rain Jüristo
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077Rain.jyristo@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt