VAATA PILTE: Eesti suurima tõstejõuga kraana

E-Profiil avas Paldiski Põhjasadamas kuni 300-tonnise tõstevõimega kraanade katsestendi.

2014 aasta suvel allkirjastas Eesti erakapitalil põhinev masinatööstusettevõte E-Profiil Norra firma National Oilwell Varkoga katsestendi ehitamise lepingu. Paldiski Põhjasadama 7. kaile loodud katsestendi ehitus kestis neli kuud ja katsetamise teenuse pakkumisele  konkureerisid ka Hispaania, Taani ja Poola tehased.

2 miljonit eurot maksma läinud katsestendil toimub laevakraanade lõplik katsetamine, ehk kontrollitakse kõikide süsteemide tööd, tarkvara ja vajadusel ka täiendatakse seda. “Laiendasime sellega pakutavate teenuste spektrit ja astusime sammu lähemale lõppkliendile. Klientide jaoks on nüüd elu mugavam ja soodsam, sest nad saavad kõik vajaliku ühest kohast – nii kraana osad kui ka nende hüdro-ja elektromontaaþi. Sellega välditakse kraana osade liigseid logistika kulusid, lisaks ei pea tegelema mitme erineva allhankijaga ja nende tarnete jälgimisega,” avaldas E-Profiili juhatuse liige Martin Mehilane.

 

Galerii

Osale arutelus

  • Tanel Raig

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

RECTICEL otsib QHSE INSENERI

Tammiste Personalibüroo OÜ

21. veebruar 2019

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

Teabevara