Autor: Tanel Raig • 15. september 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

VAATA PILTE: Hekoteki saeveski seadmed

Hekotek teeb sellel sügisel esimese suurema tarne Lõuna-Ameerikasse. Vaata, millised saeveski seadmed saadetakse Uruguaisse.

Hekoteki Uruguaisse saadetava saeveski liin on ettevõtte õuel alles erinevate detailidena ja ootab konteineritega saatmist maakera teisele poolele. Kokku pannakse liin alles kohapeal. Kuid Hekotek sarnaseid liine eksportinud ja kooostanud ka juba varem. Hekoteki müügijuhi Tõnis Haldna sõnul on ettevõtte senised objektid olnud Baltikumis (Eesti, Läti, Leedu), Venemaal (põhiturg viimased 10 aastat), Soomes, Rootsis, Saksamaal, Prantsusmaal (sinna on tarnitud seadmeid paaril viimasel aastal), Poolas, Valgevenes, Ukrainas, Rumeenias. Kaugematest riikidest on ettevõte tarninud Venetsueelasse, Tansaaniasse, Lõuna – Aafrika Vabariiki. Veidi väiksemaid tarneid oleme teinud ka Inglismaale, Belgiasse ja Argentiinasse. Nüüd on Lõuna-Ameerikas suurem projekt, kui Uruguaisse saadetakse seadmed sealsele uuele saeveskile .

Autor: Hekotek
Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077