Nitroferdi töötajatest huvitub kümmekond ettevõtet

Kümmekond personalispetsialisti kogus eelmisel teisipäeval Nitroferdi koondatavate töötajate elulookirjeldusi ja andsid mõõdukalt lootust uuele töökohale.

Nitroferdis korraldatud tööandjate minimessil said osalenud ettevõtted kaasa valiku sel sügisel Kohtla-Järve väetisetehases töö kaotavate inimeste CVsid. Paljudega nendest ka töösuhe luuakse, selgub lähiajal, kirjutas Põhjarannik.

Aastaid Nitroferdis keemiainsenerina töötanud Ljudmilla Grigorjevskaja jõudis ühe Sillamäe ettevõtteni, kus vajati just tema teadmiste ja oskustega töötajat. “Ülejäänud pakkumised, mida uurisin, olid minule ausalt öeldes veidi primitiivsed - puhtalt füüsiline töö, kas siis pakkija või koristaja,” ütles ta.

Töötukassa Ida-Virumaa osakonna juhataja Anneki Teelahk sõnas, et huvi messi vastu oli ettevõtete seas küllaltki suur ja välja valiti eelkõige sellised firmad, kel on pakkuda tööd samalaadsetel erialadel, kui olid Nitroferdis. “Tööpakkumiste valik oli küllaltki mitmekesine ja ma usun, et paljudki inimesed said enesekindlust, et on võimalik leida endale uus töö,” sõnas ta.

Loe pikemalt Põhjarannikust.

Osale arutelus

  • Tanel Raig

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

RECTICEL otsib QHSE INSENERI

Tammiste Personalibüroo OÜ

21. veebruar 2019

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

Teabevara