Autor: Tanel Raig • 31. august 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nitroferdi töötajatest huvitub kümmekond ettevõtet

Kümmekond personalispetsialisti kogus eelmisel teisipäeval Nitroferdi koondatavate töötajate elulookirjeldusi ja andsid mõõdukalt lootust uuele töökohale.

Nitroferdis korraldatud tööandjate minimessil said osalenud ettevõtted kaasa valiku sel sügisel Kohtla-Järve väetisetehases töö kaotavate inimeste CVsid. Paljudega nendest ka töösuhe luuakse, selgub lähiajal, kirjutas Põhjarannik.

Aastaid Nitroferdis keemiainsenerina töötanud Ljudmilla Grigorjevskaja jõudis ühe Sillamäe ettevõtteni, kus vajati just tema teadmiste ja oskustega töötajat. “Ülejäänud pakkumised, mida uurisin, olid minule ausalt öeldes veidi primitiivsed - puhtalt füüsiline töö, kas siis pakkija või koristaja,” ütles ta.

Töötukassa Ida-Virumaa osakonna juhataja Anneki Teelahk sõnas, et huvi messi vastu oli ettevõtete seas küllaltki suur ja välja valiti eelkõige sellised firmad, kel on pakkuda tööd samalaadsetel erialadel, kui olid Nitroferdis. “Tööpakkumiste valik oli küllaltki mitmekesine ja ma usun, et paljudki inimesed said enesekindlust, et on võimalik leida endale uus töö,” sõnas ta.

Loe pikemalt Põhjarannikust.

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077