Autor: Tanel Raig • 5. mai 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nafta hinna langus pani Viljandi ettevõtte koondama

Viljandimaa üheks innovatiivsemaks ja edukamaks ettevõtteks peetud Bestra Engineering jagas eelmisel nädalal kaheksale töötajale välja koondamisteate, kirjutas Sakala.

Viljandi vallas Päri külas naftapuurtornide tarvikuid tootvas firmas oli seni palgal ligi 60 inimest. Neist kuus said eelmisel neljapäeval teada, et nende töökoht kaob juba järgmisel päeval. Lisaks said koondamisteate kaks töötajat: neist üks jääb tööta selle nädala lõpul ning teine 30. mail.

Poolteist kuud tagasi Bestra uueks tegevjuhiks saanud Joosep Aru selgituse kohaselt tuli töötajaskonda koomale tõmmata seetõttu, et nafta hind maailmaturul on pikka aega olnud madalseisus ja suured kompaniid pole huvitatud uute puurtornide kasutuselevõtust.

Loe rohkem Sakalast.

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077