Autor: Tanel Raig • 4. mai 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Swedbank tutvustab olukorda tööstuse sihtturgudel

Swedbanki kevadkonverentsil tutvustatakse hetkeolukorda Eesti tööstustele olulistel sihtturgudel ja tööjõuturul.

Tööstuse sektorites ulatub ekspordi osakaal juba 90%-ni kogukäibest. 7. mail toimuval konverentsil antakse ülevaade oluliste sihtturgude hetkeseisust ja tööjõuturu teemadest. Samuti vaagitakse meie ettevõtete võimalusi globaalses tarneahelas.

Konverentsil esineb Soome majandusteadlane Pekka Sutela, kes räägib nii Soome kui ka Venemaa ja Ukraina majanduse hetkeseisust ning nendes regioonides toimuva mõjust Eestile. Sutela on ekspert Venemaa majandusliku mõtlemise, poliitikate ning arengute vallas.

Swedbanki peaökonomist Eestis, Tõnu Mertsina teeb ülevaate Eesti tööjõuturu väljakutsetest.

Swedbanki peaökonomist Lätis, Martinš Kazaks tutvustab globaalsete makromajanduslike trendide ja Euroopas toimuva rahatrüki mõju meie regioonile.

Swedbanki peaökonomist Leedus, Nerijus Maciulis kõneleb Balti riikide majanduskeskkonna arengutest.

Swedbanki konverents toimub 7. mail kinos Kosmos ja on osalejatele tasuta. Lähemat infot vaata SIIT.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077