Autor: Tanel Raig • 26. märts 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kutseharidus tööjõuturu teenistusse

Kutsehariduse tase annab ettevõtetele võimaluse liikuda väärtusahelas ülespoole ning ettevõtteil endil peab selles olema aktiivne roll, kirjutab rõiva- ja tekstiililiidu juhatuse esimees Meelis Virkebau.

Eesti kutsehariduse areng on viimasel 10 aastal liikunud positiivses suunas. Euroopa Liidu toel on investeeritud hinnanguliselt üle 120 miljoni euro. Oluliselt on paranenud kutsehariduskeskuste ja tööandjate koostöö.

Haridus- ja teadusministeerium peaks tööturu ootustele paremini vastama ning tegema vähem arusaamatuid ja ebakompetentseid otsuseid.

Eesti ettevõtetest panustab hinnanguliselt 20% kutsehariduse arengusse. Ootame rohkem ettevõtjaid, kes on valmis panustama kutsehariduse arengusse.

Loe pikemalt Äripäevast

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077