Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine
PILDID: Kolm väikepruulijat panid õlled ühte karpi
Neljapäeva õhtul esitlesid kolm väikepruulijat kolmikpakki, kus oli kolm õlut – tehtud ühe retsepti järgi, kuid erinevate pruulikodade kätetöö.
Kolm pruulmeistrit otsustasid koos ühe õlle teha, kuid igaüks oma pruulikojas. Tulemusena valmis Lehe Kolmik, Õllenaudi Kolmik ja Vormsi Kolmik. Neljapäeval esiteleti Uba ja Humal Tallinna poes tulemust. Ka pruulmeistrid mekkisid esimest korda vastastikku vastvalminud Kolmikuid.
Tänapäevane tootmisprotsesside planeerimine nõuab tõhusust – täpsust ja kiirust, mida ei ole võimalik saavutada ilma operatiivsete reaalaja andmeteta. See teema tõusis teravalt esile Covidi ajal, kui tarneahelad olid tugevalt häiritud, ning on jätkuvalt väga oluline, sest rahvusvaheline ärikeskkond on endiselt volatiilne.