Muhu Leib alustab tootmist ka mandril

Muhu Leib OÜ avab Telliskivi Loomelinnakus uue pagarikoja. Projekt saab teoks tänu KredExi laenukäendusele.

Uus kaasaegne pagaritöökoda hakkab küpsetama peamiselt Muhu leiba, mida täna turustatakse edukalt eelkõige Muhu- ja Saaremaal. Uue töökoja avamine Tallinnas võimaldab paremini rahuldada kasvanud tarbijate vajadust, sest üha rohkem ostavad siseturistid saarelt leiba kaasa.
 
"Kui enne oli Muhu leib populaarne eelkõige kohalike seas, siis nüüd on Muhu leiba üha rohkem avastama ja armastama hakanud just tallinlased. Hetkel müüme me Muhu leiba Tallinnas Kadriorus Nopis ja Vanalinnas Kaarmanni kaupluses," ütles Muhu Leib OÜ juhataja Martin Sepping.

Muhu Pagarid OÜ juhataja Martin Sepping on varasemalt töötanud restoranide Tsink Plekk Pang ja Hell Hunt juhatajana. Muhu leib osales 2014 Parima Toiduaine konkursil ning saavutas mitmeid äramärkimisi (Rahva Lemmik  ja äramärgitud toode Lääne Eesti piirkondlikul konkursil).

Telliskivi Loomelinnak on Eesti suurim loomemajandusliku ettevõtluse keskus. Asudes kesklinna ja kahe Põhja-Tallinna perspektiivikama linnaosa (Kalamaja ja Pelgulinn) piiril, toimib kvartal atraktiivse avaliku linnaruumi ja keskusena.

Ettevõtluslaenude riiklike tagatiste ja kapitalilaenu programmi raames väljastatavad KredExi laenukäendused on aastatel 2008-2015 rahastatavad Euroopa Regionaalarengu Fondist.

Osale arutelus

  • Tanel Raig

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

Teabevara